TRYGGT OCH PRISVÄRT

Takläggning

Takläggning är vårt specialområde – vi vet allt om vad som krävs för att hålla taket i bästa skick, oavsett vilken typ av material det rör sig om.

När du anlitar oss gör en av våra erfarna arbetsledare en första inspektion av taket och bedömer vilken typ av arbete, och i vilken omfattning, som är nödvändigt. Målsättningen är förstås alltid att kunden efter renoveringen ska ha ett tak av högsta klass som  håller i många år.

Och det är mycket viktigt att sköta om sitt tak ordentligt, eftersom det har en stor påverkan på huset som helhet och boendemiljön. En takrenovering är således ofta en mycket smart investering som definitivt kommer att betala sig på lång sikt.

Väntar man för länge med renoveringen ökar risken för mögel- och vattenskador och sådant är inte bara dyrt att åtgärda, utan dessutom en hälsorisk för de personer som bor i huset.

Taket ska vara snyggt

Det finns även en estetisk sida av takläggningen – man vill ju att taket ska vara snyggt! Det är en viktig del av huset som syns väldigt tydligt, och helhetsintrycket påverkas klart negativt om taket ser risigt ut eller om det inte passar ihop med det övriga huset.

Vi kommer gärna med tips och råd om vilket material och vilken typ av tak som passar bäst av estetiska skäl.

Egen lokal i Järfälla

Vi har en egen lokal i Järfälla där vi har har tillgång till alla maskiner (vi äger maskinerna) vi behöver för att utföra vårt arbete. Vi tillverkar alla detaljer, inte minst plåtdetaljer, som behövs själva, och kan erbjuda mycket förmånliga priser på dessa.

Det finns även en kontorsdel i lokalen där vi tar emot besökare och sköter det administrativa arbetet.