TRYGGT OCH PRISVÄRT

Våra tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster för renovering av stora och små hus, så som: taggläggning, fasadrenovering, trappbyggnad, asbestsaneringar, dräneringar och olika plåtdetaljsarbeten. 

Takläggning

Vi lägger både nya tak samt renoverar gamla. En investering i ett nytt tak är alltid en god investering i ditt hus. Det kan även minska hälsoriskerna då dåligt byggda tak kan vara utsatta för både vatten- och mögelskador. Om du behöver en utvärdering för att bestämma om ditt tak behöver en renovering eller inte, kan du kontakta oss. Efter en renovering kommer ditt nya tak hålla i flera år framöver. Läs mer på vår sida om takläggning

Fasadrenovering

Husfasaden är viktig för att se till att ditt hus håller värmen inne och kylan ute. En gammal eller förfallen fasad kan därför bli kostsam om den inte uppfyller en isolerande funktion. En fasadrenovering ger inte bara ditt hus en kosmetisk förbättring, det är även en ekonomisk investering som lönar sig i längden.

Trappbyggnad

Vi har erfarenhet av att konstruera olika sorters trappor. Vi kan även special tillverka trappor för att se till att er förfrågan blir mött.

Asbestsanering 

Vi har även erfarenhet och utbildning för asbestsaneringar och behöver inte anlita en tredje part för att asbestsanera din bostad. Detta gör även att vi kan pressa priserna ytterligare.

Dräneringar

Behöver du dränera eller isolera din husgrund? Vattenskador kan leda till omfattande skador om de inte behandlas, vi ger därför kostnadsfria offerter vid minsta oro.

Plåtdetaljsarbeten

Vi har en egen plåtverkstad och kan hjälpa dig med de flesta plåtdetaljsarbeten. Om du har frågor är det bara att kontakta oss!